Her kan I oprette en indsamling til Venskabsløbet. Når I laver en indsamling, er I med til at yde en vigtig indsats for de dårligst stillede børn i Danmark og resten af verden. Tak for det! Når I som skole opretter jeres indsamling, får I jeres egen indsamlingsside, hvor I kan fortælle om jeres løbeevent. 

I kan dele indsamlingssiden med jeres netværk via mail, sms og sociale medier. På siden kan I løbende se, hvor mange penge I har samlet ind og kommentarer fra jeres sponsorer.

Venskabsløbet er udviklet til landets grundskoler af Red Barnet, som er en del af Save the Children - verdens førende uafhængige organisation for børn - i samarbejde med Call Me – Tal Ordentligt.
 
Sådan gør du: 
 
1. Sæt en startdato nogle få uger før løbsdagen (optimalt to uger) og en slutdato (fx seks uger efter løbet). Så kan man give enkeltbidrag både før og efter løbet (uden sponsoraftale) og sponsorerne får tid til at indbetale det bidrag, de har forpligtet sig til. Hvis I afvikler løbet i forbindelse med skolernes motionsdag i uge 41, er det oplagt at afslutte indsamlingen før Red Barnets årlige børnerettighedsdag i november, hvor I så kan offentliggøre indsamlingsresultat.
2. I er velkomne til at bruge standardteksten. I kan selv ændre den, så den passer til jeres skole og løb.
3. Hvis I har lyst, kan I dele indsamlingssiden via sociale medier og andre kanaler, hvor I er i kontakt med jeres målgruppe - fx mails og hjemmesider. 
 
Spørgsmål? Kontakt venligst eventmedarbejder Sofie Bak Thorup/venskabsloebet@redbarnet.dk.
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close