Her på siden kan du sponsere en elev, der har løbet Venskabsløbet 2018. Skoler kan også oprette indsamlinger til Venskabsløbet 2018.

Til sponsorer

Tusind tak for din opbakning til skolens løbeglade børn og til Red Barnets sag!

Du giver dit bidrag sådan:

  1. Find elevens skole i listen længere nede på siden
  2. Klik ind på skolens indsamlingsside
  3. Tryk på den røde knap 'Giv bidrag' øverst på indsamlingssiden
  4. Udfyld den korte formular

Igen – mange tak for dit bidrag!

Opret indsamling

Når I laver en indsamling, er I med til at yde en vigtig indsats for de dårligst stillede børn i Danmark og resten af verden. Tak for det! Når I som skole opretter jeres indsamling, får I jeres egen indsamlingsside, hvor I kan fortælle om jeres løbeevent. 

I kan dele indsamlingssiden med jeres netværk via mail, sms og sociale medier. På siden kan I løbende se, hvor mange penge I har samlet ind og kommentarer fra jeres sponsorer.

Venskabsløbet er udviklet til landets grundskoler af Red Barnet, som er en del af Save the Children - verdens førende uafhængige organisation for børn - i samarbejde med Call Me – Tal Ordentligt.
 

Sådan gør du: 

  1. Sæt en startdato nogle få uger før løbsdagen (optimalt to uger) og en slutdato (fx seks uger efter løbet). Så kan man give enkeltbidrag både før og efter løbet, og sponsorerne får tid til at indbetale det bidrag, de har forpligtet sig til. Hvis I afvikler løbet i forbindelse med skolernes motionsdag i uge 41, er det oplagt at afslutte indsamlingen før Red Barnets årlige børnerettighedsdag i november, hvor I så kan offentliggøre indsamlingsresultat.

  2. I er velkomne til at bruge standardteksten. I er også velkomne til at ændre teksten, så den passer til jeres skole og løb.

  3. Husk at dele indsamlingssiden via sociale medier og andre kanaler, hvor I er i kontakt med jeres målgruppe, eksempelvis mails og hjemmesider.

     

 
Spørgsmål? Kontakt venligst eventmedarbejder Stinne Hjulmann/venskabsloebet@redbarnet.dk.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close