TILMELD DIN SKOLE TILMELD DIN SKOLE

Venskabsløbet

SNØR LØBESKOENE FOR EN GOD SAG

nemt er det

Her kan du tilmelde din skole til Venskabsløbet
I får en dag med fællesskab og masser af motion, og I er med til at hjælpe udsatte børn. Helt ekstraordinært tilbyder vi lige nu alle skoler at samle ind til vores katastrofeberedskab, hvor vi lige nu har fokus på børn, der er ramt af krig og konflikter. Når I tilmelder skolen, får I jeres egen indsamlingsside, hvor forældre og andre sponsorer kan støtte skolens indsamling og give et skulderklap til eleverne for deres indsats. Jo mere eleverne løber, jo flere penge samler de ind. På jeres indsamlingsside kan I løbende se, hvor mange penge I har samlet ind og læse kommentarer fra forældre og andre sponsorer. OBS! Alle donationer er anonyme. Der er fokus på den fælles indsats og ikke det enkelte barn. I kan dele skolens indsamlingsside via f.eks. ForældreIntra, Aula, nyhedsbreve og skolens sociale medier, og er der behov, kan vi nemt oprette et MobilePay nr. til jeres indsamling.
I bestemmer helt selv, hvilken dag I vil løbe.

Læs mere
Læs mere om Red Barnets indsats i Ukraine : KLIK
Materialer til skoler - Krigen i Ukraine: KLIK
Læs mere om Venskabsløbet og materialer her: KLIK 

INFORMATION FRA RED BARNET

Når I vælger at støtte vores indsamling, går jeres donation til vores katastrofeberedskab, der sikrer at vi kan rykke ud med beskyttelse, mad, vand og lægehjælp på få timer til akutte katastrofer rundt om i verden. Lige nu har vi fokus på børn, der er ramt af krigen i Ukraine.

 

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål, så skriv til os på venskabsloebet@redbarnet.dk eller ring på 35 36 55 55.  

SE INDSAMLINGER HER

Sørvad Ørnhøj Skole løber for Ukraine
Sørvad Ørnhøj Skole løber for Ukraine
145.169 kr. 
291 har doneret Støt
Humlebæk Skole løber for Ukraine
Humlebæk Skole løber for Ukraine
127.649 kr. 
3 har doneret Støt
Strandvejsskolen løber for Red Barnet
Strandvejsskolen løber for Red Barnet
124.700 kr. 
520 har doneret Støt
Se alle indsamlinger
Det går pengene til
Det går pengene til

Pengene, som eleverne løber ind, går til Red Barnets arbejde - bl.a. med at bekæmpe mobning i skolerne og på nettet samt at arrangere sommerlejre, aktiviteter og oplevelser for udsatte børn og deres familier.

Læs mere

Kom godt i gang
Kom godt i gang

Der venter alle skolens elever en dag med masser af bevægelse, fællesskab og høj puls, når I deltager i Venskabsløbet. Her finder du alt, hvad du skal bruge for at arrangere Venskabsløbet på din skole.

Læs mere

Værd at vide
Værd at vide

Hvad går Venskabsløbet ud på? Hvornår foregår det? Hvad får eleverne ud af det? Vi har samlet svar på de oftest stillede spørgsmål her. 

Læs mere