TILMELD DIN SKOLE TILMELD DIN SKOLE

Fløng Skole løber for Red Barnet

Fløng Skole løber for Red Barnet
23.578 kr.  af 2.000 kr.

Fløng Skole samler ind fordi

På Fløng Skole er motionsdagen en dag for alle. Det bliver en dag, hvor alle bidrager til fællesskabet! Et fællesskab hvor motion og det at hjælpe hinanden og samle ind til en fælles sag er i fokus.

Vi laver en rute, som er en 1 km lang. På ruten vil der være indbygget "forhindringer" som bl.a. er lokalsamfundets legepladser og skolens hal, hvor de større elever står for at gøre ruten endnu mere spændende og sjov for de yngre elever. De store hjælper de små på holdene, og på de forskellige hold er samarbejde med til at give alle en god oplevelse.
De som går ruten med forhindringer samler også ind til det gode formål.

Der vil være en tonserrute for de børn, som kun ønsker at løbe så langt de kan og indtjene så mange penge som muligt. De elever som løber tonseruten, skal ikke igennem forhindringerne.

Ydermere vil der på skolen være et redaktionshold, som skal interviewe andre elever om motionsdagen om det gode formål, samt tage billeder til skolens nyhedsbrev. Der vil også blive lavet en video, som skolens skal se i slutningen af dagen.

Et madhold bestående af udskolingselever skal om formiddagen stå for at lave sunde snacks til skolens elever.
Dagen slutter med at eleverne nyder redaktionsholdets video fra motionsdagen, hvor vi kan se, hvor meget der er blevet samlet ind i løbet af dagen, og de gode billeder fra dagen.

Vi glæder os til en motionsdag for alle!


INFORMATION FRA RED BARNET

Se film om Red Barnets arbejde her: Klik her 

Læs mere om Red Barnet og Venskabsløbet: Læs mere

Tak til 116 har doneret

Sander 6B  

Liva 2A 

Klara 4A 

Tak for støtten

Se alle donationer